Nedjelja, 21 Jula

Paradajz turizam” ove godine počeo ranije: Fotografija s Jadrana nasmejala narod: “A šta ćemo mi koji nosimo paštetu? (FOTO)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Paradajz turisti” – fraza koja se među Balkancima svake godine s prvim planiranjem mora javlja i opstaje sve do kraja leta, ni ove godine nije pala u zaborav. Dokaz tome je fotografija koja se pojavila na Instagramu.

I dok mnogi turisti u tajnosti idu u na letovanje baš u takvom stilu, drugi se baš i ne stide da obelodane da su gepekom punim hrane, među kojima je i nezaobilazni paradajz, krenuli putem mora. Jer, zašto da ne.

Počeo luks paradajz turizam. Samo Jadran, vruć vetar i miris soli”, stoji u opisu fotografije koja se osvanula na Instagram stranici “sav_taj_ludi_balkan”.

Kako se može videti na fotografiji, pored glavnog aktera – paradajza – tu je par konzervi mesnog nareska i hleb.

“Šta fali? Malo sira?”

Ispod fotografije koja se deli društvenim mrežama, mnogi su se našalili, ali je bilo i onih koji su situaciju uozbiljili te napisali da ne vide čemu tolika atrakcija oko pradajza.

Meni je ovo sasvim ok, kao i da jedem u restoranu. Bitno da smo na moru šta i gde se jede je poslednja stavka koja treba ikoga da zanima”, “Meni je ovo ok, ali zašto na plaži”, “E, frljaš se s mesnim nareskom, a šta ćemo mi koji nosimo paštetu?”, “Pa nema mi ništa slađe kad posle omazane paštete pojedem krofnu na plaži…”, “Sta fali ovome?”, glasili su neki od komentara.

 

Takođe, na konstataciju jednog komentatora da “fali još malo sira”, mnogi su se nadovezali te u šali napisali:

 

“Bogme ovde fali i slaninica!”, “I luk i luk”, bili su komentari onih koji su se nadovezali na drugog komentatora.

Share.

About Author

Leave A Reply