Utorak, 26 Septembra

“DEČAK JE TO PRATIO, PRESLIKANO JE ONO ŠTO JE URADIO!” Aleksandar Vučić: Videćete snimak sa Jutjuba, kao indigom!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Aleksandar Vučić je rekao danas da nadležni imaju dokaze o tome da je dečak pratio eksplicitni sadržaj na mrežama.

Masakr u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar”, kada je ubijeno devetoro ljudi, šokirao je Srbiju, a sumnja se da je dečaka (13) za krvavi pohod navodno inspirisao video u kome se poziva na oružani obračun sa hejterima. U video-snimku se objašnjava kako se obračunati sa “onima koji te ne vole”. Autor, između ostalog, govori da “u današnje vreme ima mnogo hejtera, a da su neki od njih čak i vaši prijatelji”, a zatim prikazuje pravi arsenal oružja i pripreme za masovnu pucnjavu.

Kako je danas u svom obraćanju potvrdio predsednik Aleksandar Vučić, dečak koji je počinio masakr je pratio taj sadržaj i nadležni organi za to imaju dokaz. “Nije samo TikTok u pitanju, već i druge mreže, kakva je razlika Jutjuba i TikToka? Videćete ovo na Jutjubu, napravljeno je kao video igrica, spot, u našoj zemlji urađeno, a ovaj mali dečak je to pratio, imamo dokaz”, rekao je Vučić.

Neverovatno je, kao da je indigom preslikano ono što je uradio. Sad da mi optužimo dečake da su oni krivi za to? Da li je bilo neodgovorno to što su uradili, jeste, ali da biste dokazali krivicu za ubistvo morate da pokažete direktnu uzročnu vezu, da je baš ubica zbog toga i samo zbog toga to počinio, ato je nemoguće. Zato sve te priče o rijalitijima, koji se priča zbog politike, a mnogo opasnije stvari se valjaju iza brega, posebno zato što deca ne gledaju te televizije, ali i o tome smo spremni da razgovaramo i o svemu drugom”, dodao je predsednik Srbije.

Share.

About Author

Leave A Reply