Utorak, 26 Septembra

BIO NA SPISKU, POBEGAO SKOČIVŠI KROZ PROZOR ŠKOLE! Oglasio se dečak koji je BIO META – “Upucao nastavnicu, pa prvi red”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Za domaće medije se oglasio dečak koji se našao na spisku dečaka koji je pucao u osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar”.

Cela Srbija zavijena je u crno otkako se u osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” dogodio maskr kakav svet ne pamti. Učenik ove ustanove pucao je na svoje vršnjake i usmrtio devetoro ljudi, a ranio sedmoro.

Kako su iz MUP-a saopštili, istragom je otkriveno da je dečak (13) mesec dana planirao napad. Na njegovom radnom stolu pronađene su rukom iscrtane mete i spisak sa imenima đaka koje je planirao da likvidira. Sada se za medije oglasio dečak čije se ime našlo na ovoj listi, te istakao da je iz učionice pobegao skočivši kroz prozor.

On kada je ušao pogodio je nastavnicu u vrat da ne bi mogla da ga spreči, jer on nije imao ništa protiv nastavnice. Ona je bila dobra sa njim, govorila mu je da mora da radi jedan kontrolni. On je bio dobar đak iz svih predmeta. Nije imao loše ocene. Nije se hvalio da ide u streljanu, ćutao je sve vreme, bio je povučen”, započeo je priču dečak.

 

“Oni koji nisu bili na listi, a upucao ih je, sa njima se nije družio. Niko ga nije vređao niti se svađao sa njim. Kao da je nasumično odredio, e sad ću to da uradim. Na listi su mi bili sve drugovi. Lice mu je bilo ljuto. Bio je hladnokrvan, kao da je imao plan da sve poubija. Ništa nije rekao. Svi su ćutali, vrištali su pa su ućutali. Ja sam bio u toj učionici. On je upucao nastavnicu, okreće se, puca prvi red. ja dalje ne znam, jer ja sam, kada sam ga video sa drugom skočio kroz prozor”, priča potreseni dečak.

Share.

About Author

Leave A Reply